Radhus på Täppet i Åhus

Bostadsrätter i Åhus.
Attraktiva och välplanerade radhus på cirka 95 respektive 113 kvadratmeter.

Naturnära radhus på täppet i Åhus

I ett härligt virr-varr där skogens grönska blandas med längtan till Åhus Strand har vi uppfört smarta hus mellan tall och gran. Här bor man kanske året-runt eller byter sommarnöjet mot ett lättskött town-house fast i skogsbrynets sköna, lugna lunga. Weekend, sommar eller njut alla årstider med kompassnålen ställd söder mot Kristianstad och med endast lätta steg ner mot kritvit sandstrand och med rekreationsområden & upptäckarstigar som närmsta grannar. Här trivs både människor och djur och inte långt bort från Täppet finner du Åhus kärna och porten mot Österlen.
Naturnära

PROJEKTSTATUS


Planering
Startat
Pågående
Avslutat

Omgivningen

Bostadsrätter i Åhus, ostkustens pärla. Åhus har sedan tusen år tillbaks varit en plats som folk åkt till och framförallt bedrivit handel. Det är först de senaste hundra åren som Åhus blomstrat som bostadsort och ett turistmål. Närheten till östersjön och den fantastiska ålakusten kommer intimt att kopplas till vår bebyggelse

Bo nära härliga stränder. Täppet ligger i det norra delarna av Åhus, med närhet till centrum, men även till kusten och härliga stränder. På gångavstånd når man Åhus fantastiska stränder där man kan hitta balans och återhämtning i livet. Vår vision för området är att vi skall locka upp de mervärden som stranden, tallskogen och dess omgivningar kan tillföra. Växtligheter, materialval och kulörer skall gå hand i hand med grannskapen.

Attraktiva & välplanerade radhus

Den arkitektoniska idéen tar utgångspunkt i stadens och platsens förutsättningar och hämtar inspiration från befintlig bebyggelsestruktur i Åhus, såsom småskalighet, täthet, trä som materialval, variationsrikedom och samspel mellan bebyggelse och grönska. Ambitionen har varit att skapa ett attraktivt bostadskvarter. med struktur som gynnar integration samt uppmuntrar till hållbara livsstilar.