Radhus på Täppet i Åhus

Nu planeras det bostadsrätter i Åhus.
Attraktiva och välplanerade radhus på cirka 95 respektive 113 kvadratmeter.

Zig Zag

3Hus ingår i familjeägda BrA Invest-gruppen och har tillsammans med systerbolagen BAB bygg och BAB anläggning lång erfarenhet och bred kompetens inom alla typer av byggnationer.

Nu planeras det bostadsrätter i Åhus, ostkustens pärla.
Åhus har sedan tusen år tillbaks varit en plats som folk åkt till och framförallt bedrivit handel. Det är först de senaste hundra åren som Åhus blomstrat som bostadsort och ett turistmål. Närheten till östersjön och den fantastiska ålakusten kommer intimt att kopplas till vår bebyggelse

PROJEKTSTATUS


Kommande
Pågående
Inflyttning
Avslutat

BO NÄRA HÄRLIGA STRÄNDER

Täppet ligger i det norra delarna av Åhus, med närhet till centrum, men även till kusten och härliga stränder. På gångavstånd når man Åhus fantastiska stränder där man kan hitta balans och återhämtning i livet.

Vår vision för området är att vi skall locka upp de mervärden som stranden, tallskogen och dess omgivningar kan tillföra. Växtligheter, materialval och kulörer skall gå hand i hand med grannskapen.

En modern idyll

Den arkitektoniska idéen tar utgångspunkt i stadens och platsens förutsättningar och hämtar inspiration från befintlig bebyggelsestruktur i Åhus, såsom småskalighet, täthet, trä som materialval, variationsrikedom och samspel mellan bebyggelse och grönska. Ambitionen är att skapa ett attraktivt bostadskvarter. med struktur som gynnar integration samt uppmuntrar till hållbara livsstilar.

Anmäl dig redan nu så du är först i kön och redo när säljstartskottet går!

Välkommen med din intresseanmälan: