Om oss

Vi skapar framtidens hus för bättre liv.
Med stort personligt engagemang och korta beslutsvägar vågar vi tänka utanför boxen för att hitta effektiva sätt att utveckla smarta, funktionella hem och arbetsplatser designade för människan.

Komplett fastighetsutveckling

3Hus ingår i familjeägda BrA Invest-gruppen och har tillsammans med systerbolagen BAB bygg och BAB anläggning lång erfarenhet och bred kompetens inom alla typer av byggnationer. Vi erbjuder fastighetsutveckling av kommersiella lokaler och bostäder med olika upplåtelseformer och tror att handlingskraft och flexiblitet är nyckeln för att möta dina behov så bekymmersfritt som möjligt. Dessutom samarbetar vi gärna med andra aktörer för att utveckla smarta innovativa och digitala lösningar för ett hållbart byggande.

Vi har rötterna i nordvästra Skåne med huvudkontor i Åstorp och är verksamma i södra Sverige. Sedan starten har vi utvecklat och förvaltat fastigheter för långsiktigt ägande. Det gör oss inte bara till en pålitlig partner, det ger dig trygghet och god kvalitet oavsett vad du har för krav. Med stort personligt engagemang och korta beslutsvägar vågar vi tänka utanför boxen för att hitta effektiva sätt att utveckla smarta, funktionella hem och arbetsplatser designade för människan.

Värdegrund, vision och mission

Vi söker mark och fastigheter

Vi är ständigt på jakt efter ny mark och fastigheter med utvecklingspotential samt samarbetsmöjligheter. Har du mark eller fastighet som du vill sälja eller bara ett tips är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Vi söker mark och fastigheter

BAB och Bra invest

3Hus ingår i familjeägda BrA Invest-gruppen och är en del i koncernens affärsområde – Bygg och Fastighet.

3 fastigheter och 3 ägare blev 3Hus. När de tre ägarna Gösta, Karl-Erik och Thomas sommaren 2001 bestämde sig för att avyttra rörelsen BAB Byggtjänst, behöll man fastighetsbeståndets tre fastigheter i det nybildade bolaget Fastighets AB 3Hus. Sommaren 2008 förvärvade BrA Invest även fastighetsrörelsen och bolaget integrerades i gruppen. Namnet 3Hus behölls för hela verksamhetsområdet.

3Hus huvudkontor ligger i Åstorp, Nordvästra Skåne och regionkontor finns i Malmö och Halmstad.

3HUS I SAMHÄLLET

En viktig del i Fastighets AB 3Hus är samhällsengagemanget. Vi vill bidra till trygga, attraktiva och levande städer. Vi fokuserar inte enbart på utveckling av våra egna fastigheter utan även stadsmiljön, samt utveckling av områdena i närheten.

Vi är stolta sponsorer av stadsbyggnadsprojekt, kulturevent, hjälporganisationer samt lokala idrottsföreningar. Vi skapar möjligheter för gemensamma utbyten med utveckling av den goda och attraktiva staden i fokus. Vi tar vårt ansvar som en stor aktör i samhällsbyggandet. Vi arbetar med att forma staden och vill vara med och skapa trygga och levande städer för framtiden.

Att utveckla städer och samhällen är en viktig del i Fastighets AB 3Hus arbete. Därför ser vi det som en naturlig del  att involvera oss i H22 – A Smarter City.

H22 – A smarter city är en stadsmässa i Helsingborg år 2022 – en treårig storsatsning av Helsingborgs stad på innovation och förändringsarbete mot en smartare och mer hållbar stad. Målet är att skapa en internationell plattform och mötesplats för hur vi tillsammans utvecklar framtidens välfärd, där de bästa lösningarna, initiativen och frågeställningarna visas upp och utvecklas vidare.

Inför 2020 sponsrar vi även Team Rynkeby God Morgon. Vilket är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris. Läs mer här

Vi på 3Hus är även stolta över att stötta Landskrona BoIS och deras Nattfotboll. Under Mötesplats IP har Landskrona BoIS samlat sitt hållbarhetsarbete utanför de kritade linjerna. Ett av de arbeten är Nattfotbollen som nu återigen kickar igång i oktober. Varje fredag-lördag bjuder Landskrona BoIS in stadens ungdomar i åldern 13-22 till spontanfotboll på lite olika platser i Landskrona.

Syftet med nattfotbollen är att erbjuda ett positivt sammanhang och en trygg plats för unga att vara på en helgkväll per vecka. Läs mer här

Ishockey ligger 3Hus varmt om hjärtat och speciellt ungdomshockey. 3Hus har därför valt att stötta Helsingborgs HC och specifikt #Team-08 och #TeamTjejer.

Tjejhockeyn i Helsingborgs HC är ett tillskott från säsongen 19/20 som vi stolt vill visa upp.

I flick- och damhockey blandas generellt åldrar mer för att skapa ett lag. Många föreningar har satsat mer inom tjejhockeyn vilket glädjande lett till en ökning av tjejspelare. Satsningen på tjejhockeyn öppnar upp möjligheter och förbättrar utsikterna för spelarna om framtida spel i damlag och seriespel inom tjejhockeyn.