KORGARNA- NÄRA NATUREN

I Örkelljunga bor du med naturen intill. Den underbara Pinnån rinner runt knuten. På Korgarna har vi 129 lägenheter, allt från små yteffektiva 1 RoK till stora fina 4RoK.

Vill du bo på Korgarna? se våra lediga lägenheter på Boplats Syd.

BO I HYRESRÄTT..

..kan inte bli fel. Det är smidigt och problemfritt att bo i våra hyresrätter. Du betalar för boendet och får underhåll, reparationer och service på köpet. Vi åker hem till dig och fixar trasiga frysar, krånglande spisar, läckande kranar och annat trist som kan hända. Vi sköter om den gemensamma boendemiljön – skottar snö, klipper gräs, rensar rabatter och städar trappor. Medan vi sköter gårdar och byggnader får du som hyresgäst mer tid åt livet. Som att leka med barnbarnen, umgås med vänner, promenera i naturen, idrotta, läsa eller bara vara.

Du slipper plötsliga räkningar för sådant som gått sönder i bostaden och behöver repareras eller bytas ut mot nytt (om du inte själv har orsakat skadan såklart). Att få bo i en trivsam lägenhet med en välskött och upplyst utemiljö är också trygghet. Till oss kan du vända dig om du blir störd eller om något oförutsätt skulle inträffa.

Karin Lindström

Växel: 042-509 60
Mail: karin.lindstrom@3hus.se