Linjehusen på Limhamn

På Limhamn i södra Malmös nya stadsdel Elinegård med närhet till Hyllie har vi uppfört elva tvättäkta ”townhouses” som ramats in kring lugna innerkvarter, nästgårds med ny skola och med egen välsorterad matbutik som granne.

ELINEGÅRD

3Hus ingår i familjeägda BrA Invest-gruppen och har tillsammans med systerbolagen BAB bygg och BAB anläggning lång erfarenhet och bred kompetens inom alla typer av byggnationer.

På Limhamn i södra Malmös nya stadsdel Elinegård med närhet till Hyllie finns nu elva tvättäkta ”townhouses” som ramas in kring lugna innerkvarter, nästgårds med ny skola och med egen välsorterad matbutik som granne. Anledningarna är både många och goda att hitta hem här. Låt oss slå ett extra slag för planlösningarna och de dubbla uteplatserna där ett bekvämt och lättskött radhusliv satts i fokus. Egen biluppställningsplats vid entrén är en extra favör i förnämliga favorithus i stadskvarter som vackert växer fram. Med Hyllie runt hörnet har du även nära till Köpenhamns flygplats.

PROJEKTSTATUS


Planering
Startat
Pågående
Avslutat

BO NÄRA MALMÖS EGET GRAND CANYON

De 13 townhousen som är signerade mästerarkitekten Marius Lorentzon är belägna i en av Malmös allra nyaste och fräschaste stadsdel Elinegård som ger en närhet till det viktigaste i livet. Med energiberikande löprundor runt kalkbrottet, Malmös egna Grand Canyon och med Hyllie och Emporia inom bostadsradarn finns alla tänkbara faciliteter.

UTE OCH INNE – SMARTA SÄLLSKAPSYTOR FÖR SMARTARE HUS

Husen bjuder på glaspartier som suddar ut linjerna mellan ute och inne och sällskapskvadrat som flätas samman med aptitretande köksmiljö samt privata sovrumsmiljöer kryddat av eget dressingroom just en våning upp. Med en designlinje influerad av ljusa, lätta nordiska nyanseringar skapas valfrihet och sätter personlig prägel på ett lättskött familjeliv nära kommunikation och med stor omsorg kring både barn och vuxnas livsbehov. Allt väl avvägt och balanserat.

Smart bilparkering utanför entrédörren om du inte väljer cykelvägarna mot öst, väst, nord och syd. Med Hyllie runt hörnet har du nära till Köpenhamns flygplats.

En modern idyll

På Elinegård kommer du hem till en stadsdel med storslagna solnedgångar, lummig grönska och små mysiga torg. Området är i stort sett idylliskt. Det härliga utelivet i Elinegård utgör en väldigt stor del av detta härliga nybyggda område. Alldeles runt husknuten på ena sidan finner du öppna ytor och fri sikt över Kalkbrottet. På andra sidan intima gaturum och små parker där grönskan skapar en förtrollande oas.

Elinegård har blivit Malmös allra nyaste och fräschaste stadsdel som du definitivt kommer längta hem till. Med unik natur som närmsta granne men samtidigt med närhet till allt vad Malmö och Limhamn erbjuder. Limhamns centrum finner du inom cykelavstånd med all tänkbar service.

Fritidsaktiviteter finns det ett stort utbud av i området som exempelvis kallbad på Sibbarps kallbadhus, aktivitetslekpark, ridning, golf, fotboll och löp eller promenadstråk. I närliggande Hyllie hittar du Malmö Arena där du kan se allt från hockeymatcher, världsartister och mycket mer. Här ligger också Emporia som erbjuder shopping i världsklass. Även närhet till Malmös badhus, Hylliebadet.