Ett nytt landmärke växer fram på Nya drottninghög

Erbjudande* – Rabatt upp till 300.000kr + 1års avgiftsfritt samt räntegaranti och trygghetspaket

Inflyttning pågår!
*Begränsat erbjudande, kontakta mäklaren för mer information

7 800 kvm i 16 våningsplan,
plus takterrass

Drottninghögs nya landmärke, en del av H22

Köpenhamn, Malmö och Lund
inom 50 minuters restid

upplev detta unika boende i vår visningslägenhet – Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka in dig på visning!

För att du ska kunna uppleva känslan och sätta dig in i hur det vore att bo här i detta nya attraktiva läge har vi färdigställt och inrett två stycken visningslägenheter. Vi vill att du på plats ska förstå vilken möjlighet en av dessa nya lägenheter kan innebära för dig som din nästa bostad.

Att Spira betyder att växa fram ur jorden eller en symbol i form av en kunglig stav, precis som vi vill symbolisera med 3Hus i Drottninghög. Betydelsen att växa fram och knoppas symboliserar såväl Drottninghögs utveckling som historia med äppellundar och kungliga associationer.

Ett nytt landmärke
växer fram

Drottninghög är en stadsdel under stor förändring, som nu förtätas med större torg, bättre kollektivtrafik och tydligare koppling till centrum.

Spira kommer göra Helsingborgarna stolta. En exceptionell fastighet och ett riktigt guldkorn för hela nya Drottninghög och stadsdelens utveckling.

Byggnaden, om ca 7 800 kvm i 16 våningsplan, ska inrymma bostadsrätter samt lokaler för att nå allmänheten och balansera utbudet i området. Med Spira skapar vi ett urbant landmärke bestående av en byggnad som mjukt trappar sig upp från 3 till 16 våningar.

Det blir ett nytt stadsrum som hjärta för stadsdelen och en ny förtätning som kan ge stöd åt rum och stråk. Spira blir nya Drottninghögs landmärke.

Läget

Spira kommer vara beläget mitt i det nya Drottninghög. Som en given central plats med välkomnande torg och inbjudande lokaler blir Spira den naturliga samlingsplatsen. Här träffar du vänner att umgås med och Helsingborgs Expressen tar dig enkelt vidare till övriga delar av Helsingborg.

Huset ska vara något som de boende på nya Drottninghög och Helsingborg ska vara stolta över. Det blir en exceptionell fastighet och ett riktigt guldkorn för hela nya Drottninghög och stadsdelens utveckling. Byggnaden, om ca 8.000 kvm i 16 våningsplan, ska inrymma bostadsrätter samt publika lokaler för att nå en bred målgrupp och balansera utbudet i området.
Link arkitekturs vision för projektet är att skapa ett urbant landmärke bestående av en byggnad som mjukt trappar sig upp från 3 till 16 våningar. Ett nytt stadsrum som hjärta för stadsdelen och en ny förtätning som kan ge stöd åt rum och stråk.

En plats att växa i

En park med utomhusgym, ett friluftsbad samt en magisk lekplats för prinssessor och prinsar ligger inom gångavstånd.

En vacker körsbärsodling planterades våren 2018 med nästan hundra nya träd, både inhemska och exotiska sorter, som symboliserar den mångfald som finns och önskas på nya Drottninghög.

Med namnet Spira särskiljer vi oss och visar på en trygghet och självklarhet för vad 3Hus vill med huset och området.

Bostadsväljare

Klicka på bilden ovan för att öppna upp lägenhetsväljaren i ett nytt fönster

Projektstatus

GÖR en intresseanmälan

FAQ