BACKSIPPAN – CENTRALA ÅSTORP

En pärla vid Söderåsen

Åstorp har allt du kan önska om du vill bo i en tätort men inte i en storstad. Här finns butiker och service, ett rikt kulturutbud och ett aktivt föreningsliv. Åstorp har också ett väl utvecklat näringsliv, skolor, social service och äldreomsorg – allt som ger ett levande och generöst samhälle. Dessutom är det nära till Söderåsens nationalpark, den slingrande Rönne å, Kullaberg, Bjärehalvön och Öresund.

GRÖNOMRÅDEN OCH PARKERING

Runt huset finns stora grönområden och på den gemensamma uteplatsen kan du umgås med dina grannar i en lummig miljö. Varför inte spela boule på den gemensamma boulebanan? Behöver du mer plats när familj och vänner kommer på besök kan du utnyttja föreningens fina övernattningslägenhet samt samlingslokal.

PROJEKTSTATUS


Planering
Startat
Pågående
Avslutat

Bo bekvämt i bostadsrätt

Att äga en bostadsrätt innebär att du har nyttjanderätt till din bostad under obegränsad tid. Själva fastigheten, hus och tomtmark, ägs gemensamt i en bostadsrättsförening. Det innebär att du som bostadsrättsinnehavare har medbestämmanderätt genom att själv ingå i föreningens styrelse eller genom att lämna förslag till styrelsen. Du har alltså inflytande över frågor som gäller boendet, framtida renoveringar och ekonomi.

Trygg ekonomi

När du köper en bostadsrätt betalar du för din lägenhet på samma sätt som när du köper ett hus. Kostnaderna för den gemensamma fastigheten i form av räntor, amorteringar, drift, underhåll mm betalar du genom en månadsavgift till bostadsrättföreningen. Denna avgift är proportionell mot bostadens storlek. Du betalar alltså för det ditt boende kostar och inget annat.

Så har du tröttnat på trädgårdsskötsel och att underhålla ett stort hus är en lägenhet i bostadsrättsföreningen Backsippan ett idealiskt alternativ. Här bor du tryggt och bekvämt – och du får grannar som känner samma ansvar för fastigheten och omgivningarna som du själv.

Ekonomiskt fördelaktigt

Att bo i bostadsrätt har många fördelar. Det har också historiskt sett visat sig vara en mycket bra investering att äga sin bostad – och dessutom är du fri att göra förbättringar i din lägenhet efter egna behov och önskemål.