VÄLPLANERADE LÄGENHETER I TRELLEBORGS NYA STADSDEL

SLUTSÅLT
Byggstart våren 2022. Preliminär inflyttning sommaren 2023

65 lägenheter

Trelleborgs högsta läge

TERRASSHUSEN I TRELLEBORG

Smarta stadshem med både uteplatser, balkonger och takterrasser.

Att Spira betyder att växa fram ur jorden eller en symbol i form av en kunglig stav, precis som vi vill symbolisera med 3Hus i Drottninghög. Betydelsen att växa fram och knoppas symboliserar såväl Drottninghögs utveckling som historia med äppellundar och kungliga associationer.

Terrasshusen

På kanske Trelleborgs allra högsta läge presenterar vi Terrasshusen i Trelleborg. Bo granne med både härliga Högalid och sköna Knäckekärr, inte långt från gröna Granlunda, i Trelleborgs nyaste stadsdel

Läget

Med fokus på både funktion och fina inredningsval samt fina utsikter och utblickar över grannejderna är Terrasshusen ett tillfälle för dig som letar något helt nytt inne i Trelleborg. Med både gränder och interna broar förenas de moderna hemmen med ljusa, rena inredningslinjer där nordiska influenser får dominera.

Fina miljöer och planlösningar

Här erbjuds det också verkligt fina utemiljöer och husen som klättrar upp mot höjden kröns av tvårummare med privata terrasser och i de smarta minitvåorna får du också väldigt mycket för pengarna. Mästerarkitekten Marius Lorentzen har gjort det igen. Väljer du att bo i entréplan får du egen uteplats. Moderna och bekväma planlösningar med kvadratmeterna på rätta ställena.

Med namnet Spira särskiljer vi oss och visar på en trygghet och självklarhet för vad 3Hus vill med huset och området.

Projektstatus

KONTAKTA MÄKLARE

FAQ