Trelleborgs nya kvarter

Preliminär byggstart är hösten 2022 och med inflyttning våren 2024

45 moderna lägenheterParkering – Planerat parkeringshus inom grannkvarter

Irrblosset

Trelleborg är en stad i utveckling.

Området vid de norra delarna av Astrid Lindgrens Allé och i direkt anslutning till Trelleborgs Stadspark är en del i kommunens stadsutvecklingsprojekt.

Fullt utbyggt beräknas Övre och Stadsparkskvarteren innehålla cirka 600 bostäder med inslag av verksamhetslokaler på strategiska platser, ett mobilitetshus samt en förskola. Trelleborgs kommun har även planerat för att utvidga Stadsparken norrut med en unik temalekplats.

Lekplatsen kommer att ha temat ”Hela havet stormar” och erbjuda utmaningar och lek för barn i alla åldrar. Inom temalekplatsen kommer det även finnas grönytor och sittplatser med möjlighet för vila och återhämtning.

Med namnet Spira särskiljer vi oss och visar på en trygghet och självklarhet för vad 3Hus vill med huset och området.

Unikt boende i stadsparken

irrblosset är möjligheternas kvarter.

Inom irrblosset kommer det uppföras 45 lägenheter i varierande storlekar. Till exempel en 2Rok på runt 52kvm, med ett bra sovrum och rymliga sällskapsytor. 3RoK på 76kvm, två sovrum och en öppen planlösning för social samvaro. Det stora sovrummet är utformat så att man kan möblera med en enkel arbetsplats.

irrblosset har ett boende för alla.

Läget

Trelleborg är en stad i ständig förändring, stora och utvecklande stadsprojekt gör Trelleborg till en av Södra Sveriges mest intressanta bostadsmarknader.

Helt nya stadsdelar tar form och skapas när Trelleborg utvecklas. I kanten på Stadsparken tillför irrblosset 45 moderna bostadsrätter med stor variation.
Läget passar gammal som ung, familjer eller ensamhushåll.

En plats för alla.

Projektstatus

KONTAKTA MÄKLARE

Magnus Dahl – Ansvarig Mäklare
magnus.dahl@fastighetsbyran.se
0707-91 66 50

Dokument

Gör en intresseanmälan