Terrasshusen i Trelleborg

Smarta stadshem med både uteplatser, balkonger och takterrasser.

VÄLPLANERADE LÄGENHETER I TRELLEBORGS NYA STADSDEL

På kanske Trelleborgs allra högsta läge med preliminär säljstart i slutet av året presenterar vi Terrasshusen i Trelleborg. Bo granne med både härliga Högalid och sköna Knäckekärr, inte långt från gröna Granlunda, i Trelleborgs nyaste stadsdel. Med fokus på både funktion och fina inredningsval samt fina utsikter och utblickar över grannejderna är Terrasshusen ett tillfälle för dig som letar något helt nytt inne i Trelleborg. Med både gränder och interna broar förenas de moderna hemmen med ljusa, rena inredningslinjer där nordiska influenser får dominera.

Här erbjuds det också verkligt fina utemiljöer och husen som klättrar upp mot höjden kröns av tvårummare med privata terrasser och i de smarta minitvåorna får du också väldigt mycket för pengarna. Mästerarkitekten Marius Lorentzen har gjort det igen. Väljer du att bo i entréplan får du egen uteplats. Moderna och bekväma planlösningar med kvadratmeterna på rätta ställena.

Bussen både till centrum och Trelleborgs Central har du bokstavligt talat direkt utanför dörren och det kommer finnas parkeringsplatser att hyra inom området. Givetvis tvättmöjligheter i varje lägenhet.

Missa inte att tidigt göra en intresseanmälan så du är med till säljstarten senare i år, ett verkligt Trelleborgstillfälle du inte bör missa!

Priser från 795 000:-

Välkommen med din intresseanmälan:

Margareta Meijer

Växel: 040-98 11 77
Mail: margareta.meijer@vaningen.se

PROJEKTSTATUS


Kommande
Pågående
Inflyttning
Avslutat