Radhus på Smedlyckan

Nu planeras det bostadsrätter i Teckomatorp.
Attraktiva och välplanerade radhus på cirka 95 respektive 113 kvadratmeter.

SMEDLYCKAN

3Hus ingår i familjeägda BrA Invest-gruppen och har tillsammans med systerbolagen BAB bygg och BAB anläggning lång erfarenhet och bred kompetens inom alla typer av byggnationer. Nu äntligen är det dags för säljstarten av elva stycken stadsradhus på Elinegård.

Nu planeras det bostadsrätter i Teckomatorp, den attraktiva knutpunkten med tågförbindelser, du tar dig snabbt till Lund, Malmö, Köpenhamn och även upp till Helsingborg. Bussförbindelser till Landskrona /Svalöv. På gemytliga parkskolan går det barn upp till åk 6 och här finns även bra förskolor. Intill skolan ligger den fantastiska parken med en härlig natur och vid vallarna kan man strosa fritt.

PROJEKTSTATUS


Kommande
Pågående
Inflyttning
Avslutat

BO NÄRA NATUREN

Här planeras nu nyproduktion med bostadsrätter i 2 plan i ljusa och trevliga material, ett kök med släta och målade luckor, 2 helkaklade badrum, parkettgolv i alla rum. 4 -5 rok med egen trädgårdstäppa både fram och bak! Förrådsbyggnad och parkering till alla br. Det kommer att bli ett trivsamt område med med en härlig innergård!

En modern idyll

Ett trivsamt område med med en härlig innergård! Gångavstånd till tågstationen, skola och affären. Just nu kommer vi att ta in intresse så var med från början!

Varmt välkomna att kontakta oss!

Pris från 1 795 000:-

Anmäl dig redan nu så du är först i kön och redo när säljstartskottet går!

Välkommen med din intresseanmälan:

Intresseanmälan Smedlyckan i Teckomatorp

Annika Christensson, Länförsäkringar Fastighetsförmedling

Växel: 0418-66 35 50
Mail: Annika.Christensson@lansfast.se