Trädgårdstaden –
En ny oas i hjärtat av Eslöv

Säljstart sommaren 2023
Preliminär byggstart är våren 2024 och med inflyttning hösten 2025

35 moderna radhus

En av Eslövs bästa platser

En vision om en
grönare stad

Kvarteret ska bli en symbol för en hållbar framtid. Odling och grönska binder ihop kvarteret socialt och visuellt. På generösa gemensamma ytor finns fruktträd, odlingsbäddar och växthus. Möjligheten att komma nära grönska och delta i matproduktion och trädgårdskötsel bidrar till goda hälsoeffekter. Smart planerad växtlighet ger tillsammans med ett smart dagvattensystem en ökad biodiversitet. Husen byggs i trä och med solceller på taken genereras även ren el.

Att Spira betyder att växa fram ur jorden eller en symbol i form av en kunglig stav, precis som vi vill symbolisera med 3Hus i Drottninghög. Betydelsen att växa fram och knoppas symboliserar såväl Drottninghögs utveckling som historia med äppellundar och kungliga associationer.

Trädgårdsstaden

Gemensamma odlingar skapar mötesplatser som ger sammanhållning och trygghet. Flödena av människor ökas genom att tillföra passager och gränder.

Människor kan mötas på små sociala platser med hög kvalitet. I det sociala kvarteret finns naturliga sittytor, flöden som passerar ett träd eller en varm ficka i lä i solen. Demokratiska platser tillgängliga för alla.

Kvarteret ger plats för Eslövs alla invånare.

Läget

På en av Eslövs bästa platser vill vi ge något tillbaka till staden. Vi vill att området inte bara ska erbjuda ett förträffligt boende till inflyttande utan även vara ett ställe som fler kan använda och trivas i.

Husnumrering

Projektstatus

<br />
<b>Warning</b>:  Undefined variable $image in <b>/home/trehus/public_html/projekt/brf-tradgardsstaden/wp-content/themes/child-theme/status.php</b> on line <b>3</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  Trying to access array offset on value of type null in <b>/home/trehus/public_html/projekt/brf-tradgardsstaden/wp-content/themes/child-theme/status.php</b> on line <b>3</b><br />

KONTAKTA MÄKLARE

Gör en intresseanmälan